+++ Amaran +++

Dapatkan kebenaran tuan punya blog dahulu sebelum anda mengCOPY apa2 maklumat dari blog ini.
Harap Maklum

♥ Madah Ori dariKu ♥

"Bukan senang untuk memahami seseorang....tetapi cubalah untuk memahaminya supaya seseorang itu tidak terasa hati dengan kite"...

" Belajarlah mempercayai pasangan kite walaupon di hati kite tersirat beribu prasangka, kerana percaya itu adalah tangga kebahagian"

" Cinta pada pasangan lahir dari hati yang ikhlas dan dari hati yang ikhlas itulah timbulnya kebahagiaan"

Wednesday, August 11, 2010

Farra Craft Collection...ada yang berminat x??

yang nie antara order2 yang aku da siapkan...ade yg dah pos...ade yg tgh tunggu empunya order dtg amek..len kali nak kena byr dulu baru wat kot...baru dorg nak amek cepat2...ni aku dah wat cepat2 n bile dah siap...byk lak alasan dorg..huhuhuhu...pepon kena trust customer...baru customer trust kte erk/??..

k..ni order from kak iyna...aku post gambar bantal kat wall FB aku...pgi tadi baru aku pos...pos laju...x tau samaada da sampai lom...



yang ni lak dari budak pompuan yang 1 tempat tinggal ngan aku...dulu ngaji quran same2 kat depan umah...die order pown dari FB..

k..ni order dari Farhana Omar...





ni pon die order gak...sbnarnye die nak order 8...tapi aku kata ade diskaun tuk order 10...so die tambah lg 2...jadiler 10 biji...keychain niey harganyer RM4.oo jerk...


k..pada sesapa yang berminat leh tgk kat FB aku erk...Farahanna Rahman Farizal... erk...



Photobucket

3 Comments:

  1. lionteen said...
    cute2 nye...
    bntal tu bp rggt?
    SHAZA said...
    ihomerent said...
    that's one beautiful kid!

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails
Get This 4 Column Template Here
Get More Templates Here