+++ Amaran +++

Dapatkan kebenaran tuan punya blog dahulu sebelum anda mengCOPY apa2 maklumat dari blog ini.
Harap Maklum

♥ Madah Ori dariKu ♥

"Bukan senang untuk memahami seseorang....tetapi cubalah untuk memahaminya supaya seseorang itu tidak terasa hati dengan kite"...

" Belajarlah mempercayai pasangan kite walaupon di hati kite tersirat beribu prasangka, kerana percaya itu adalah tangga kebahagian"

" Cinta pada pasangan lahir dari hati yang ikhlas dan dari hati yang ikhlas itulah timbulnya kebahagiaan"

Wednesday, May 5, 2010

Happy 1st Birthday My Lovely Baby

Alhamdullilah...genap hari niey 5hb Mei 2010 Permata Hatiku Setahun...
rase cepat no mase berlalu...bila tiba hari niey tingat aku waktu aku bertarung nyawa nak bersalinkan Icha...n pengalaman mengandungkan icha...macam2 peristiwa sedey,suka duka dan macam2 lagi yang aku n Sang Arjuna aku tempoh...

so aku xnak membuangkan masa lagi...aku nak nyanyikan lagu untuk Icha..

jom nyanyi ramai2...baru meriah

hAppY bIRthDay to MybAbY icHA
hAppY bIRthDay to MybAbY icHA
hAppY bIRthDay to MybAbY icHA
hAppY bIRthDay to YoU

Allah selamatKan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan Farisha Arianna
Allah selamatkan kamu

so InsyaAllah kalu xde ape2 malam niey aku,hubby n semua family nak celebrate birthday Icha...dan perasaan aku skang sangat happy coz Icha dah membesar dan Sang Arjuna sentiasa disisiku setiap masa dan family sentiasa dibelakangku...


6 Comments:

  1. nabilah_2908 said...
    icha yang comel..

    Happy Birthday.. ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    NOTA CINTA PART 6
    aRoL said...
    happy besday Icha...
    Nuraini Azaluddin said...
    happy besday icha...same name dgn my niece...may god bless u dear..
    PikieLLe Lova said...
    chumilnyerrr..
    jgn lupe follow blog saye ok..
    blog u pun besh..
    meriah sgt..
    Mama Awisy said...
    happy birthday icha!
    CkYnHaShiM said...
    epy besday icha...

    emm..ai nk tanye r..u ade wat giveaway sempena besday anak u ni kan..dah ade pemenang dia ker?lame dh x hapdet..sowi ai tanye..sekadar nak tau siape pemenang dia..hihihihi..

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails
Get This 4 Column Template Here
Get More Templates Here