+++ Amaran +++

Dapatkan kebenaran tuan punya blog dahulu sebelum anda mengCOPY apa2 maklumat dari blog ini.
Harap Maklum

♥ Madah Ori dariKu ♥

"Bukan senang untuk memahami seseorang....tetapi cubalah untuk memahaminya supaya seseorang itu tidak terasa hati dengan kite"...

" Belajarlah mempercayai pasangan kite walaupon di hati kite tersirat beribu prasangka, kerana percaya itu adalah tangga kebahagian"

" Cinta pada pasangan lahir dari hati yang ikhlas dan dari hati yang ikhlas itulah timbulnya kebahagiaan"

Monday, May 24, 2010

Kraft dari Kain Felt

skang aku tgh gile nak mensearch cara2 nak wat keychain dari kain felt...skang aku OTW order dari sue... n aku tgh cari idea nak wat key chain...eee...x sabo rasenyer...mane x nyer...busan2 hari minggu, n x g mane...b keje ker...leh aku menjahit....n boley aku meniaga....nak gak try meniaga ...cam ner lah gamaknyer...aku niey memang jenis suke menjahit...mase kecik aku jual getah rambut yang aku jahit dari kain2 perca mama...rantai manik,gelang tangan dari tali tangsi(tali pancing abah)n macam2 lagi aku jual...n skang tangan niey rase gatal lak nak menjahit n buat kraft...eee...rase nak jerk g kedai cari sendiri....so kalu aku dah buat aku post kat en3 akan datang...korang pon leh mencuba...


Photobucket

5 Comments:

  1. SHAZA said...
    boleh mencuba kalo free kan.mamaicha ni saya nak tanya bila nak umum nama pemenang contest awak tue.lama dah menunggu ni yer...ke saya yg tak tahu dah ada pemenangnya...inform saya erk!!!
    Farra Rizal said...
    sori lah....mama icha bz...cume skg tgh kumpul hadiah nak bagi....bln 4 pya mama dah umukan...n then bulan 5 n 6 jerk belum...so tunggu akhir bulan yea...harap2 bersabar....
    Diba Chan said...
    sy dh follow awk.thx sbb follow sy
    ibu emy efy eqy said...
    teruskan usaha mu farra.
    akak sokong.
    nanti bolehlah buat keychain bentuk cupcake untuk akak ye.
    [S]itie [B]Um [B]Um said...
    nanti bleh jual kan.. =)

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails
Get This 4 Column Template Here
Get More Templates Here