+++ Amaran +++

Dapatkan kebenaran tuan punya blog dahulu sebelum anda mengCOPY apa2 maklumat dari blog ini.
Harap Maklum

♥ Madah Ori dariKu ♥

"Bukan senang untuk memahami seseorang....tetapi cubalah untuk memahaminya supaya seseorang itu tidak terasa hati dengan kite"...

" Belajarlah mempercayai pasangan kite walaupon di hati kite tersirat beribu prasangka, kerana percaya itu adalah tangga kebahagian"

" Cinta pada pasangan lahir dari hati yang ikhlas dan dari hati yang ikhlas itulah timbulnya kebahagiaan"

Tuesday, May 11, 2010

Jalan2 di Petrosains...

ni cite hari Ahad,baru sempatnak cite hari niey..Pagi Ahad tu aku,Sang Arjuna, Icha n Adik aku c Ijat a.k.a Pokcu nak amek Ma In Law aku kat umah Pakcik hubby, kat Kg...ingat ma nak ikut lik umah kitorg...tapi ma x nak coz sepupu hubby ade org datang merisik...so takut ijat busan hubby ajak lik dulu...hubby biasaler kalu bawak Ijat ikut...mesti tanya nak kemana...ijat lak pantang ditanya...ade jerk tempat yang dia nak g....n nampak KLCC ijat ajak hubby g sane...so weol pon memulakan langkah ke sana..so sampai ke KLCC ingat nak bawak Icha jalan2 n maen kat padang permainan KLCC...tapi hajat nak bawak Ijat g Petrosains x tahu bile...so dah terlanjur sampai KLCC weol pon g lah Petrosains...memang hajat Ijat nak g Petrosains..


so dah sampai ke tingkat4,Petrosains..beli tiket...Ijat senyum sampai ketinga...sampaiker???hehehehe...seronok,excited n x sabar n macam2 perasaan ijat...yelah dah janji ngan die...banyak kali gak die cakap..."Angah, Abe....Terima Kasih...ee...x sabar nak masuk"...


poskad gambar weol...







tapi sayang gile coz x bawak kamera...yolah x plan langsung nak g sana...kalu plan dah lame aku bawak...balik jerk umah aku terus snap pic poskad n tiket...memang seronok gile gi sana...yelah 1 st time...memang penat gile bile dah masuk...tapi paling bez bile naek gondola n masuk dalam tempat yang ade taufan...uh...rase bez...siyes bez......



gambar niey ihsan ari google...memang seronok gile...rase x puas,rase nak g lagi..n Icha pon bagus sangat...sepanjang 2 jam kat Petrosains Icha x meragam pon...nak berjalan tapi Icha jalan pyalah lambat n nak jalan sorang....tapi hubby yang paling lama dukung...aku memang x larat nak mendukung...so aku memang happy sangat dapat g...tunggu Icha dah 2tahun tau dah berjalan laju nak g lagi....memang bez...


2 Comments:

  1. ladymiaka86 said...
    hi.. 1stly thanx singgah kat blog ciksue.. slm perkenalan..
    nice blog!

    ermmm.. rasa teringin la nak ke petrosains juga.. haha.. dah penah pegi tp sekejap sgt..huhu
    fathiahRAIHANA said...
    besh nye akak , hihi
    ana last skali pg pom last year .
    btw,
    anak akak cute lah :D

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails
Get This 4 Column Template Here
Get More Templates Here