+++ Amaran +++

Dapatkan kebenaran tuan punya blog dahulu sebelum anda mengCOPY apa2 maklumat dari blog ini.
Harap Maklum

♥ Madah Ori dariKu ♥

"Bukan senang untuk memahami seseorang....tetapi cubalah untuk memahaminya supaya seseorang itu tidak terasa hati dengan kite"...

" Belajarlah mempercayai pasangan kite walaupon di hati kite tersirat beribu prasangka, kerana percaya itu adalah tangga kebahagian"

" Cinta pada pasangan lahir dari hati yang ikhlas dan dari hati yang ikhlas itulah timbulnya kebahagiaan"

Sunday, April 25, 2010

Followers


hari niey followers aku baru 25orang...tu pon pyh tol nak invite org jadi followers...so kepada yang telah menjadi followers aku...Bebanyak TQ kat korang...terharu sangat sebab korang sudi menjadi followers kepada blog aku yang x seberapa niey...aku skang gile berblog...biarpon sebok macam mane pon aku tetap berblog...x berblog aku rase x lengkap hidupku...wawawa...


5 Comments:

  1. shazika said...
    nanti lagi ramai akak pergi belog org..lg ramai follower akak..slamat berblogging
    Miss Mirror a.k.a Sam said...
    suka dgn semangat Fara tu...best berblog kan? dan suka bila tengok your family yg nampak very loving..moga kekal bahagia.

    ~ dh following u too. selalu2lah jenguk Miss Mirror kay!

    http://sam-puansyurga.blogspot.com

    Kita bertukar2 fikiran ~ berblog untuk saling lengkap melengkapi. Moga terus berkarya!
    Farra Rizal said...
    tQ my fwen
    S.I.T.I said...
    skang da ramai follower kn ?
    okeh la tuh.. :)
    btw,sy da folo..tp,xde pn nme awk kt lam list sy ? ?
    Farra Rizal said...
    yeker???sy terlupe nak follow kot...xpe...sy dah follow awak...memg xde name sy.

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails
Get This 4 Column Template Here
Get More Templates Here