+++ Amaran +++

Dapatkan kebenaran tuan punya blog dahulu sebelum anda mengCOPY apa2 maklumat dari blog ini.
Harap Maklum

♥ Madah Ori dariKu ♥

"Bukan senang untuk memahami seseorang....tetapi cubalah untuk memahaminya supaya seseorang itu tidak terasa hati dengan kite"...

" Belajarlah mempercayai pasangan kite walaupon di hati kite tersirat beribu prasangka, kerana percaya itu adalah tangga kebahagian"

" Cinta pada pasangan lahir dari hati yang ikhlas dan dari hati yang ikhlas itulah timbulnya kebahagiaan"

Tuesday, April 27, 2010

~~LayOUt pErtAma untuk Usagi@Jeda~~



big TQ to Usagi@Jeda coz menempekkan layout yang akak buat...ee...seronoknyer bile hasil kerja kite dihargai...so tu baru 1 layout akak watkan...so tunggu erk dik akak watkan lagi yg cam akak janjikan...hehehe...kalu korang nak tengok layout tuk Usagi@Jeda...come blogwalking blog Usagi@Jeda...ni lah layout yang aku wat khas untuk die...comel x???

3 Comments:

  1. mrs.ecam said...
    cute la...buat kn tuk sye bleh??? heeee
    makdara terdiva said...
    cantekkkknye....nak jugakla..
    Farra Rizal said...
    cantekker???

    k...just emel gambar,jenis kolum dan tema warna...

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails
Get This 4 Column Template Here
Get More Templates Here