+++ Amaran +++

Dapatkan kebenaran tuan punya blog dahulu sebelum anda mengCOPY apa2 maklumat dari blog ini.
Harap Maklum

♥ Madah Ori dariKu ♥

"Bukan senang untuk memahami seseorang....tetapi cubalah untuk memahaminya supaya seseorang itu tidak terasa hati dengan kite"...

" Belajarlah mempercayai pasangan kite walaupon di hati kite tersirat beribu prasangka, kerana percaya itu adalah tangga kebahagian"

" Cinta pada pasangan lahir dari hati yang ikhlas dan dari hati yang ikhlas itulah timbulnya kebahagiaan"

Wednesday, April 21, 2010

Layout muke sendiri...

MySpace





hihihii....tengah cari idea niey....

hehehehe.....rase teruja niey nak wat layout sendiri....

....

Sekarang aku tengah nak belajar buat layout sendiri....so dengan search di internet aku pon dah leh wat sendiri...so nak layout ade muke sendiri???opsss....tunggu...aku nak belaja wat layout n wat sendiri layout niey n leh korang pilih mane korang suke...n rase2nyer nak wat contest lah...erm...x pe lah..pe pon kalu nak layout sendiri...tunggu...aku akan try wat untuk korang...pelan2 kayuh erk fwen...



MySpace

ni contoh layout yang aku wat sendiri


....

....

so...korang nak ker layout sendiri???

10 orang terawal akan dapat layout yang direka khas untuk korang..
sebelum tu bagi komen kat en3 nie pas2  hantar emel,gambar, jenis kolum korang..samada 2,3,4 (hanya 3 jenis kolum ni saja n jenis template minima black saje yang boleh)pastu korang emel kat Farizal0505@gmail.com....


12 Comments:

  1. Mama Awisy said...
    layout awak kreatif..saya suka!!
    FaNaQiLa said...
    salam Farra,

    sy da dtg melawat. tpi npe sy xbole nak nk shoutout kat chatbox?

    ingat nk tinggalkan jejak kat ctu. =)

    neway, nice template yg u buat ni. buat la byk2 yg general. mana tau i bole pakai template hasil kerja u.

    nice knowing u.
    kinsyakrn said...
    nak..nak..nak layout mamaincha buatkan. blog baru ni ok gak...yg lama ari tu byk sgt gadget nya sampai lambat loading..
    Ibu Ayra said...
    cantik la template tu... good job..
    nba-Nur said...
    Memang kreatif.. buat la layuot yg boleh dikongsi.. Tentu kami semua berbangga dpt gunakan layout tu..
    Usagi*Is*Jeda said...
    mau2... wahhh jd org ke 3.. terbaik la....eeeeeee senyum sampai ke telige
    Farra Rizal said...
    ok...thanks 4 u'oll coz sudi jd followers sy..pepon...tunggu tau...yg nk layout kna ambk mse sat nk wat...sabo eh...hihihi
    anin said...
    nnti mama icha gtau eh..eligible ke tk
    anin said...
    nak jugak bole???
    icee-yah said...
    bagusnye..buat layout sendiri ..blajar from internet..suke yang simple tapi cute je aka buat.anyway..salam perkenlan jugak:)
    Si Kenit said...
    ANAK KE NI?
    amboii comelnyeee
    hehehe =D
    SHAZA said...
    salam mama icha, cantik ler layout muka sendri tue.saya berkenan nk letak dlm blog saya.mmg kreatif mama icha ni...nnti saya anto email yer...ada peluang lagi ker dr 10 org yg bertuah tue erk...apa pon tqvm k...

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails
Get This 4 Column Template Here
Get More Templates Here