+++ Amaran +++

Dapatkan kebenaran tuan punya blog dahulu sebelum anda mengCOPY apa2 maklumat dari blog ini.
Harap Maklum

♥ Madah Ori dariKu ♥

"Bukan senang untuk memahami seseorang....tetapi cubalah untuk memahaminya supaya seseorang itu tidak terasa hati dengan kite"...

" Belajarlah mempercayai pasangan kite walaupon di hati kite tersirat beribu prasangka, kerana percaya itu adalah tangga kebahagian"

" Cinta pada pasangan lahir dari hati yang ikhlas dan dari hati yang ikhlas itulah timbulnya kebahagiaan"

Sunday, April 18, 2010

Ragam SEBELUM & SELEPAS kahwin


Ni ragam sebelum dan selepas KAHWIN@NIKAH

Saje aku post en3 niey…kalu ade yang terkena batang hidung sendiri tu faham2 jerk ler yerk…


Sebelum Kahwen

:::: bile berjalan si lelaki akan menggenggam tangan si pompuan cam takut si pompuan ni lari…


Selepas Kahwen

:::: si lelaki sebatu kedepan(cam nak ngejor pompuan laen), yang si pompuan jalan belakang dengan muke ketat


Sebelum Kahwen

:::: nak lintas jalan raya…siap pimpin tangan si pompuan…wah…si pompuan rase bangga jerk…


Selepas Kahwen

:::: si lelaki lintas dulu,yang si pompuan plak duk terkedek2 jalan tunggu keta benti nak lintas (dalam hati,aku kena langgar lori pon die x kesah kot)


Sebelum Kahwen

:::: tiap minit jerk bunyi msg/kol…yang si pompuan rase hepi gile…senyum sampai ke telinga…mane xnye…kemane si lelaki g,si lelaki akan roger kat si pompuan…


Selepas Kahwen

:::: bukan setiap minit jerk xbunyi…kekadang sehari pon xade…tau ler dah kawen..tapi xkan 1 msg pon pyh bagi…waawawawawa….


Sebelum Kahwen

:::: “Baby nak ikut abang gi tengok bola x???....time si lelaki rase excited nak bawak si pompuan gi mane2…mane xnya…takut si pompuan x percaya pada si lelaki…


Selepas Kahwen

:::: “Abang nak gi mane,baby nak ikut boleh??’’…dah terbalik…si pompuan lak yg mengofferkan diri nak ikut…yang si lelaki lak…”xpayahler duk umah jaga anak”…sedeynyer hati


Sebelum Kahwen

:::: hari minggu jerk kuar berjalan,tengok wayanglah…ronda2 ler…kalu leh tiap2 hari nak kuar berjalan…


Selepas Kahwen

:::: jangankan nak ajak kuar…bila dah kuar pon x tahu nak gi mane…mane xnyer sebelum kahwen macam2 tempat dah gi…


Sebelum Kahwen

:::: “I Luv U”…si Lelaki kalu leh setiap hari nak cakap ayat niey


Selepas Kahwen

:::: xde maknanyer nak dengar perkataan “I Luv U”..si pompuan lak excited nak cakap perkataan niey


Sebelum Kahwen

:::: Si lelaki cemburu x hengat punya…kalu ade lelaki laen tengok si pompuan,nak ditelannye lelaki yang nengok awek die niey..kekadang si pompuan nak gi mane pon,x bg…kalu leh bio gi ngan die…


Selepas Kahwen

:::: Si pompuan cun mcm mane pon,ade lelaki laen nengok pon…wat x tahu jerk…n nak gi mane pon bagi (tapi bagi si pompuan kalu kuar pon ngan geng2 jerk)…


Kesimpulannya :::::::

::::::::= = = bagi aku pompuan ker lelaki same jerk….kalu sebelum kahwen lelaki camni…pompuan camtu…manusia kan cepat berubah…tapi lelaki lah paling banyak berubah selepas kahwen…maybe bagi kaum lelaki niey…bagi die…(’aku dah dapat orang yang aku sayang n cinta…nak wat ape lagi)…betul x??///so kepada si suami…janganler sebelum kahwen jerk anda menun jukkan kasih sayang dengan perbuatan dan kata2…kalu leh bioler selepas kahwen pon camtu gak…sebab isteri anda kan??…kan isteri orang laen…kepada sape lagi anda nak curahkan kasih sayang n cinta anda kalu bukan ngan isteri anda yang anda pilih sebagai teman hidup…

** ni aku reka sendiri fakta niey...ikut rase hati aku jerk...so jangan mare kalu ade yg x betul...

1 Comment:

  1. YanaNuar said...
    Yupppp setuju sangat10x...hhikhik..memang betul pun lepas kawen laki banyak berubah..kekadang tu di bio nya kita nih terkial2 ngan anak2 lagi time gi jenjalan..yang dia tu jalan berlenggang jer..uhuhu..sungguh sadis rasanya time tu uwwwaaaaa =(

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails
Get This 4 Column Template Here
Get More Templates Here